Spotkanie z Włodzimierzem Czarzastym i Marcinem Kulaskiem

Już 19 kwietnia o godz 13:00 w sali 167 budynku A0 na Uniwersytecie Rzeszowskim odbędzie się spotkanie z Włodzimierz Czarzasty szefemSojusz Lewicy Demokratycznej i Marcin Kulasek sekretarzem generalnym SLD. Jest to spotkanie organizowane przez Koło Naukowe Politologów UR.

Spotkanie pt. Przyszłość polskiej lewicy- w wyborach 2015 roku SLD nie weszło do Sejmu RP. Dziś notują wyraźny wzrost poparcia i mają na rok przed wyborami szansę uzyskać dobry wynik. O tym jakie szanse i zagrożenia, przyszłością SLD oraz to czy są liderem lewicy na polskiej scenie politycznej porozmawiamy już 19 kwietnia. Serdecznie zapraszamy

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.